Пилеене на работното време

You may also like...

5 коментара

 1. Георги каза:

  Старо правило е да не се пипа нищо в края на работния ден, особено в ПЕТЪК. За доброто на всички е – ако нещо се обърка ще има overtime. В понеделник след сутрешното размотаване вече може…

 2. Чудесна статия! Напълно споделям казаното!

 3. Plamen каза:

  По-добре формулирани цели и задачи от мениджърите към служителите би спомогнал, както и някакъв контрол. Българина обича да скатава по мое мнение при всяка удобна ситуация – примерно шефа е в командировка и айде на купона в офиса. Аз лично се опитвам да „работя“ в истинския смисъл на думата докато съм на работа – разсейвам се със странични неща само, когато чувствам, че ще изкукам и го правя с цел релаксация. За някои хора обаче е много лесно да се прекрачи границата на разумното и да стане повече времето прекарано в странични занимания. Иначе имаш право – с намаляне на работното време вероятно ще стане, но колко БГ шефове са готови да го направят ?

 4. marieta каза:

  Аз също съм съгласна с тази статия,но кой ли ще намали раб.време.Мисля че в днешно време повечето хора нямат време за личния си живот заради работата.Това трябва да се промени,защото не е добре.Съдя по себе си.

 5. Майк Рам каза:

  Защо трябва да чааме някой да го направи и да ни го даде на тепсия?

  Активните трябва да бъдем самите ние. Измислете схема, която да е изгодна и з двете страни и докажете на шефовете си, че така ще бъдете по-продуктивни. Със сигурност някои няма да искат и да чуят за нея, но други ще се замислят и може да я приемат.

  Ако вие нищо не предприемете, никой няма да ви го даде наготово.