Кратката похвала прави чудеса

You may also like...

6 коментара

 1. redoven chitatel каза:

  Снимката обаче кърти 😀 Толкова е, някак си, гейски доволна ..
  Похвалата е добро средство, но с мярка. Американизирането й с тенк ю, менк ю за щяло и нещяло лично на мен ми идва лигавщина в повече.

 2. Майк Рам каза:

  Очаквах някакъв коментар за гейското излъчване на снимката, ама чак пък първия! 🙂

  Ей, хора! Само това ли ви прави впечатление в статията?!

 3. Nikolay каза:

  Снимката може да е гейска. Обаче американизирането с тенк Ю менк Ю работи. От опит го казвам. Похвали някой за всяко добро нещо което прави и следи после резултатите.

 4. Michel каза:

  Интересен материал, има доста верни неща в него… прочетох с интерес! 🙂

  Истинта е, че няма много добри мениджъри тук и това си е …

 5. Ани каза:

  Статията много ме впечатли.Много истина има в нея.Работих осем години за голяма международна компания и на живо усетих такова студено управление.Мениджърът с който работех беше типичния началник,но не и ръководител.Текучеството там е голямо, а служителите са на ръба на нервна криза.Дейността която извършвах ми харесваше.Морала на компанията съвпадаше с моя.Екипа с който работех беше добър.Заплащането ме удовлетворяваше.Оценката която получавах беше или критика(но не градивна)или липса на оценка.Това бе причината да напусна.Изкушавам се да изпратя статията на бившия си началник,който иначе е професионалист в областта си.Но му куца работата в екип.А на тези които се замислят след прочета на статията Ви, ще препоръчам книгата на Дейл Карнеги :“Как да печелим приятели и да влияем на другите“
  Ани

 1. 26.09.2008

  […] към този служител. Една награда, била тя дори само похвала, но поднесена в точния момент, има многократно […]