Доволни ли сте от работата си – резултати от анкетата

You may also like...

4 коментара

 1. Отдавна следя болга ти, (благодаря ТИ, че го поддържаш „жив“ с уникалните ти субстанциативни преводи (английския е задължителен за всеки, който си търси нова работа… да да ама не съм съгласен съвсем)
  Но точно тази анкета засяга принципът на … имс няколко издигания на началника 1. Когато стигне нивото на некомпетентност и по-нагоре не се качва, 2. принципа на „футболния пас“ – това аз така го нричам т.е когато новият ни началник и изритан от „Трифон Иванов“ в горния ляв ъгъл на врата (съвтник на борда примерно) въпреки „цялта конюктурна охрана“ от началници над нас, и той пак е стигнал нивото си на тотална некомпетентност, но не пречи толкова на развитиети на фирмата, така че бих се съгласил с твоите разсъждения на темата обвързаност работа-началник и постигнати резултати в „целите на фирмата“ щото каквото и да работим, каквото и да си говорим сибственика на фирмата го интерисва „взех му, да де ми“.
  така де какво сме изкарали за неговата печалба в края на годината, лошо няма стига работещите да са доволни. Притеснява ме „Работата става, но шефът ми е гадняр – 21%, 58 гласа“ – това число, от което фирмата за която работят тези, които са дали гласа си, мноогооо широка и тъжна тема колко „аз съм добър а пък шефа ми така … и така …“, тъжно е колкото е по-малък този процент толкова повече работа ще е свършена и толкова повече време ще има и за бира, и за любов!!!

 2. Майк Рам каза:

  Благодаря за добрите думи и за коментара, макар и малко труден за разбиране 🙂

 1. 02.04.2008

  […] – това е голямата дилема на днешното време. Много хора захващат някаква работа, за да изкарват някакви пари и после страдат от това, […]

 2. 27.08.2008

  […] и психическо – е огромно. Когато почувстваме, че нещата не вървят, добре е да се замислим дали не е време за промяна, […]