7 съвета как да се справим с простаците в офиса

You may also like...

2 коментара

  1. Зойе каза:

    Повярвайте, простаците по работните места са в изобилие! У нас, обаче, не вярвам, че евентуално заведено дело ще има успех. Най-много да те изритат от работа и да си останеш без пари. Ако носиш на простотии е супер. Но май се налага и да отговаряш подобаващо. Т.е. слизаш на нивото им и ги погваш с техните методи. То с умни слова не се въздейства на г…ната. /препатила съм-не сработва/.

  2. mavruda каза:

    В повечето случаи решението на проблема е комуникацията с „личността“ – човека може би обича да се прави на интересен, а може би така се чувства добре, притискайки и унижавайки. Спасението не винаги е „отсреща“ – но идва с времето. Ако шефа е задник, който ти подмята непрекъснати сексуални намеци ( за жените) е време да потърсиш работа на друго място – стига да искаш да запазиш спокойствието и душевния си мир и разбира се и достойнството.
    Ако негодника е човек от екипа – служител като теб – откритата конфронтация и решението на проблема в зависимост от ситуацията ще доведат до един или друг краен резултат. Нека не забравяме – Живота е гаден и в повечето случаи губим. Това обаче трябва да ни направи по-силни.