Рождените дни в офиса

You may also like...

5 коментара

 1. Христо Станков каза:

  Съгласен съм, че точно забрана за празнуване в офиса има деморализиращ ефект. Празнуване в офиса веднъж месечно е много добра идея.

 2. Празнуването веднъж в месеца е наистина добра идея, и ако е на определена дата всеки месец служителите ще знаят че идва време за здраво „сплотяване на колектива“, докато ако през ден се празнува в офиса нещата някак си се размиват и стават обикновени.

 3. vesy_007 каза:

  Моите шефове, явно, са чели тази статия. Аз съм отскоро в тази фирма и наистина бях изненадана, че рождените дни се празнуват и то в работно време. За всички колеги – рожденници през месеца се събира определена сума, която им са дава предварително. Те решават в кой ден от месеца да организират партито, като, естествено се съобразяват с ангажиментите на мнозинството. Задължени са на партито да покажат, това, което са си купили като подарък /Аз например си купих часовник, може би за да демонстрирам нагласа за коректност и отговорност/. Тези тържества са добра възможност да изговорим позитивните неща, които мислим и чувстваме за рожденниците. В ежедневието не винаги остава време за това.
  С всичко това искам да призова: Шефове, прочетете внимателно статията и не пропускайте да въвеждате добрите практики!!!!!!!!

 4. Manawyddan каза:

  „За“ празнуването веднъж в месеца, но ми е интересно как може това да се наложи като практика в повече компании. При нас всеки черпи в края на работния ден, ползват се предимно купени сладки, соленки и ядки, има и алкохол.
  С единния ден за празнуване, ще се избегне варианта – всеки отдел празнува сам за себе си, а останалите отдели да си хапнат по бонбон и да бягат :).

 1. 11.01.2008

  […] празненства биват най-различни. Като се почне от личния рожден ден, който искаме да споделим с колегите, минем през партита, изразяващи се във вечеря в скъп […]