Тест: Добра работа ли имате?

You may also like...

3 коментара

 1. marsian каза:

  Браво, хубава идея. Успех!
  Понеже има и въпрос – моята си е добра и без теста.
  Но със сигурност е ужасно човек да прекарва една трета от деня си (живота си) където не се чувства добре, полезен и реализиран. Инерцията вреди на всички и в този случай – и на служителя и на работодателя.
  Е, винаги остава и една друга тема – непокритите претенции, но те не са обект на разглеждане тук 😉

 2. Vani каза:

  Знаеш ли, от известно време си търся работа и разглеждам много предложения, които са потенциалните ми нови работни места. Мисля за нещата, за които си писал, от месеци, защото са наистина важни. Забелязвам нещо много лошо в нашия град – първите три пункта в Теста дават абсолютна нула за всички налични предложения за работа, които съм виждала в последните седмици. Разбира се ние правим компромиси със себе си, защото все от нещо трябва да се живее.. Но лошото е, че нямаме особен избор, за да си сменим работата, както съветва тестът. Той наистина не е правен за София.

 3. Майк Рам каза:

  Вани, всъщност тестът е правен за американци, а някои от тях пътуват даже повече и от софиянци. Според мен имаме избор, но не е лесно нито да откриеш правилната фирма, нито да намериш сили да я търсиш, защото от първия път рядко се уцелва.